Holiday Inn Beograd

Prava dragocenost Beograda, Holiday Inn, značajno doprinosi kulturnom, umetničkom i sajamskom životu prestonice

U novembru 2016. godine naša kompanija postaje vlasnik dva međusobno povezana objekta: beogradskog hotela Holiday Inn iz čuvene IHG grupacije i Belexpo centra – multifunkcionalne dvorane sa površinom od 2.500m². 

Kupovina hotela Holiday Inn bila je u skladu sa jednom od glavnih strategija naše kompanije – razvojem kongresnog turizma u Srbiji.  Delta Real Estate je izvršio kompletnu rekonstrukciju objekta, koja je obuhvatala gradnju novog lobija sa najvišim svetskim standardima i uvođenje novih softverskih sistema.

Konferencijski hotel u poslovnoj zoni grada

Hotel Holiday Inn ima 4 zvezdice, raspolaže sa 140 soba, 7 sala za sastanke, garažom od 80 parking mesta i otvorenim parkingom sa 110 mesta. Nalazi se na izuzetnoj lokaciji, u blizini poslovne zone Novog Beograda, na samo 10 minuta od aerodroma Nikola Tesla i 5 minuta od centra grada. 

Pored smeštajnih jedinica, hotel nudi druge raznovrsne sadržaje- spa i wellness program, fitnes centar, besplatan parking, brojne pogodnosti za decu. Izražava brigu i o vašim kućnim ljubimcima, pružajuću mogućnost zajedničkog boravka u hotelu. 

Spoj elegancije i komfora

Prostrane i udobne sobe krasi elegantan dekor sa mešavinom zemljanih i jarkih boja. Enterijer je uređen u zagasitim tonovima i umirujućem dizajnu, odišući komforom i toplinom. 

Gosti mogu uživati u specijalitetima balkanske kuhinje pripremljene na moderan način u restoranu Singidunum, kao i piću sa prijateljima u lobi baru Tablet Buzz.  

Direktna veza hotela i multifunkcionalne sale Belexpo centra

U okviru hotela nalazi se 7 konferencijskih sala sa kapacitetom od 10 do 160 učesnika. Sve sale smeštene su na prvom spratu hotela, a njihova mogućnost spajanja daje dodatnu dozu fleksibilnosti, što čini ovaj prostor pogodnim za sve vrste događaja i okupljanja.

Direktna povezanost hotela i multifunkcionalne sale Belexpocentar čini ovaj prostor veoma atraktivnim za domaću i svetsku kongresnu industriju. Maksimalan kapacitet Belexpocentra je 3.000 delegata, ali se za potrebe događaja može veoma lako podeliti u nekoliko manjih celina.

Galerija

Galerija projekta