Belexpocentar

Kupovina hotela Holiday Inn i multifunkcionalne dvorane Belexpocentra bila je u skladu sa jednom od glavnih strategija naše kompanije – razvojem kongresnog turizma u Srbiji

Kupovina, a zatim i rekonstrukcija koju je realizovao Delta Real Estate, u novembru 2016. godine,  obuhvatala je potpuno preuređenje Belexpocentra i uvođenje najsavremenije tehnologije, što je doprinelo iskorišćenju njegovog punog potencijala u organizaciji najrazličitijih događaja i proslava.

Smeštena na idealnoj lokaciji, nadomak poslovne zone Novog Beograda, na samo 10 minuta od aerodroma Nikola Tesla i 5 minuta od centra grada, ova višenamenska dvorana sa površinom od  2.500m²  predstavlja odličan izbor za organizovanje kongresa, sajmova, proslava i izložbi.

0
Direktna veza sa hotelom Holiday Inn i fleksibilnost prostora

Izuzetna fleksibilnost prostora i mogućnost pregrađivanja hale, omogućava održavanje više odvojenih događaja sa različitim brojem učesnika istovremeno, a maksimalan kapacitet iznosi 3000 gostiju. Direktna povezanost sa hotelom predstavlja ogroman potencijal za razvoj kongresne industrije u Srbiji. 

U okviru hotela Holiday Inn nalazi se 7 konferencijskih sala, među kojima su neke pogodne za organizaciju manjih sastanaka do 10 učesnika, kao i sale koje mogu ugostiti i do 160 učesnika.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA