Delta House

Delta House je poslovna zgrada projektovana prema najvišim svetskim standardima i predstavlja novo sedište kompanije Delta Holding

Nalazi se u centralnoj poslovnoj zoni na Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana. Izgrađena je u rekordnom roku od 16 meseci i svečano otvorena 1. jula 2021. godine. Reč je građevinskom objektu A klase, koji već po ulasku pruža impresivnu dobrodošlicu posetiocima zahvaljujući pažljivo dizajniranom lobiju smeštenom na prizemlju. Pored lobija, na prizemlju i mezaninu se nalaze zajednički prostori: kafeterija, biznis restoran i restoran za zaposlene, kao i moderne konferencijske sale. Podzemna garaža na 2 etaže obezbedila je 188 parking mesta, među kojima su i mesta za osobe sa invaliditetom, korisnike električnih vozila, vozila sa nižom emisijom gasova i bicikle.

0
0
0
Delta Holding pod jednim krovom

Poslednja četiri sprata predstavljaju sedište naše kompanije, kao i ostalih članica Delta Holdinga, jedne od najuspešnijih srpskih firmi. Ovi spratovi projektovani su sa ciljem da iskažu naše kompanijske vrednosti, a to je rezultiralo udobnim prostorima koji podstiču kreativnost, inovativnost i koji su u potpunosti podređeni potrebama zaposlenih. Obezbeđeni su različiti prostori za pauzu, sastanke i zajedničke zone za druženje i razmenu ideja, kao i fokus sobe za individualni rad. Enterijerska rešenja podeljena su na tematske celine, inspirisane kompanijskim bojama i simbolom tangrama.

Po ugledu na sedišta poznatih multinacionalnih kompanija, poslednji sprat rezervisan je za top menadžment Delta Holdinga i predstavlja tzv. ,,executive floor’’. U pitanju je prostor u formi povučenog sprata, koji pored luksuzno opremljenih kancelarija poseduje krovnu terasu sa zelenilom i jedinstvenim pogledom na grad.

Fleksibilnost prilagođena vodećim kompanijama

Prvih pet spratova čine fleksibilni kancelarijski prostori koncipirani prema potrebama renomiranih domaćih i svetskih kompanija. Među njima su se našle kompanije: Roche, Ernst & Young, advokatska kancelarija: Janković Popović Mitić, OTP banka… 

Gradnja

Пусти видео запис
UNIDOM ploče
savremeni sistem olakšane međuspratne betonske konstrukcije
Bipolarni jonizatori

čistiji i svežiji vazduh u poslovnom prostoru

Solarni paneli
korišćenje energije dobijene iz obnovljivih izvora
Rezervoar za kišnicu
optimalna upotreba resursa

Lepota prirode u enterijeru

Ekološka svest o životnom i radnom prostoru nije izostala ni prilikom dizajna enterijera, koji pretežno čine prirodni materijali, elementi i nameštaj od recikliranog materijala. Svaki sprat obiluje dnevnom svetlošću i pruža nesmetan pogled na znamenitosti Beograda, poput Kalemegdana i reke Save.

Po modelu evropskih prestonica, zelene oaze oko zgrade i na krovu dale su ovom objektu snažnu crtu modernosti i prepoznatljivosti. Odabir biljnih vrsta vršen je na osnovu WUCOLS liste, tako da sve odabrane vrste spadaju u kategoriju biljaka koje zahtevaju minimalne količine vode. Kontrola vode omogućena je i kroz “kap po kap” sistem zalivanja svih zelenih površina, koje pokrivaju preko 1.300 m².

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA