Hotel Holiday Inn i BelExpocentar u sastavu Delta Real Estate

Naša kompanija je u novembru 2016. godine postala novi vlasnik hotela “Holiday Inn” i “BelExpocentra” u Beogradu.

“Holiday Inn Beograd” obogatio je naš portfolio hotela sa 140 soba i 7 sala za sastanke, dok je multifunkcionalni prostor “Belexpocentar” označio ulazak naše kompanije u kongresni segment nekretnina. Sa skoro 2.500 m2 ovaj multifunkcionalni prosto potpuno je pogodan za organizovanje sajmova, kongresa i različitih vrsta proslava. Direktna povezanost sa hotelom Holiday Inn jedna je od važnih prednosti prilikom organizacije događaja.

“Iako Hotel Holiday Inn ima dobre poslovne rezultate, naša namera je da maksimalno unapredimo poslovanje i pružimo gostima još bolju uslugu”, izjavio je tadašnji potpredsednik Delta Holdinga i generalni direktor hotela Crowne Plaza Beograd. “Belexpo centar ima veliki neiskorišćen potencijal u organizaciji događaja, što se savršeno uklapa u strategiju Delta Real Estate da u Beogradu razvija kongresni turizam, u kome posao nije sezonski, već traje tokom cele godine”.

Kupovinom hotela “Holiday Inn” i “Belexpocentra” naša kompanija učvršćuje saradnju sa InterContinental Hotels Groupom, koja se sada odvija kroz četiri brenda ove hotelske grupacije. Delta Real Estate je sada vlasnik hotela Holiday Inn, Crowne Plaza, Indigo u Beogradu i hotela InterContinental Ljubljana, a spremni smo da započnemo izgradnju i novog luksuznog hotela u Beogradu.