Zadužbina – Iskra

„Iskra“ predstavlja jednu od dve zadužbine kompanije Delta Holding i od izuzetnog je značaja za društvenu zajednicu u Srbiji

Ova zadužbina predstavlja  saradnju Delta Fondacije sa paraolimpijskim klubom „Junior“ iz Kragujevca.
„Iskra“ se nalazi blizu spomen parka Šumice u Kragujevcu i predstavlja mesto za rekreaciju, edukaciju, druženje i sportske aktivnosti osoba sa invaliditetom. 
Različiti sadržaji obogatili su ceo projekat, a sam objekat ponudio je trajno rešenje  jednog dela problema društvene zajednice u oblasti socijalne zaštite, obrazovanja, kulture i zdravstva u ovom delu Evrope.

0
0
Realizovano u saradnji sa Delta Fondacijom
Humanost, plemenitost i dobrota

Naš arhitektonski tim je posvetio mnogo pažnje detaljima prilikom same izgradnje. Svaki kutak ovog objekta ima svoju primenu i u potpunosti je prilagođen onima koji će ga koristiti. 

Delta Fondacija u saradnji sa kompanijom Delta Real Estate je prepoznala značaj sportskih aktivnosti osoba sa invaliditetom, način na koji one doprinose kvalitetu njihovog života, fizičkom, ali i psihičkom stanju pojedinaca kao i stepenu socijalne uključenosti i samosvesnosti.

Пусти видео запис
• ATLETSKA STAZA
• multifunkcionalna sala
• TEREN ZA BOĆANJE
• TERETANA ZA OSOBE SA INVALITETOM
• teren za trening orijentacije za osobe sa oštećenjem vida
• Prostorije za rehabilitaciju i hidromasažu
Poklon gradu Kragujevcu

„Iskra“ je nakon izgradnje predata na poklon gradu Kragujevcu, a objektom upravlja SDP “Radnički” čiji je cilj da višednevni boravak u centru ove kategorije korisnika podstakne njihovo ohrabrivanje u procesu rehabilitacije za maksimalno korišćenje preostalih fizičkih potencijala u novonastalim zdravstvenim okolnostima uz stručnu podršku lekara, terapeuta, psihologa, specijalnih pedagoga, socijalnih radnika i trenera, a na osnovu njihovih individualnih afiniteta.

Iskra2

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA