Delta Business Properties

Moderni i funkcionalni poslovni objekti, Delta Business Properties, okruženi su pažljivo uređenim zelenim površinama i pešačkim stazama

Delta Business Properties je kompleks poslovnih objekata sa dugom tradicijom poslovanja, smešten na idealnoj lokaciji, u samom centru biznis zone na Novom Beogradu. Sastoji se od dve poslovne zgrade: “Male kule” i čuvenih Geneksovih apartmana.

Delta Business Properties predstavlja kompleks koji se prostire na ukupno 22.750m² namenjenih za izdavanje sa zajedničkom garažom. Genex apartmani, na svojih 8 etaža, nude poslovne prostore različitih namena i kvadratura od 31 do 336m², dok se “Mala Kula” prostire na 10 spratova i nudi “open space” kancelarije.

0
0
Jedan od najprivlačnijih objekata za zaposlene u Beogradu

Celokupan kompleks svojim izgledom predstavlja skladnu arhitektonsku celinu sa okolnim objektima, a moderne staklene fasade u kombinaciji sa uređenim zelenim površinama i novoizgrađenim Delta House-om čine ovu lokaciju jednom od najpoželjnijih za poslovanje u Beogradu.

Delta Business Properties nudi veliki broj pratećih sadržaja kao što su recepcija, obezbeđenje, fitness centar, prodavnica, restorani za zaposlene kao i mnoge druge benefite. Primenjen je i HVAC sistem klimatizacije koji sprovodi svež vazduh, a kompleks ima i svoju pripadajuću energanu koja je potpuno nezavisna od gradskog sistema grejanja.

Od renoviranja do prostranog poslovnog prostora i modernih konferencijskih sala

Naša kompanija je bivše Genex apartmane i “Malu kulu” kupila na javnoj licitaciji 2008. godine. Delta Business Properties se konstantno unapređuje renoviranjem i adaptacijom, dok je “Mala kula” u potpunosti rekonstruisana 2015. godine.

Galerija

Galerija projekta

MAPA