InterContinental Ljubljana

Dugogodišnje partnerstvo naše kompanije i InterContinental Hotels Grupe nastavljeno je uspešnom realizacijom još jednog projekta, ovoga puta u srcu slovenačke prestonice

InterContinental Ljubljana izgrađen je za rekordnih 18 meseci, a ukupna investicija iznosila je 50 miliona evra. Naša kompanija je izgradila najvišu i jednu od najlepših zgrada koja krasi glavni grad Slovenije. Visoka staklena fasada i očaravajući lobi pružaju impresivnu dobrodošlicu, ali i nagoveštaj kvaliteta koji krasi svaki aspekt našeg ljubljanskog hotela.

0
0
0

GRADNJA

Пусти видео запис
Jedinstvena gradnja luksuznih sadržaja

Hotel InterContinental Ljubljana raspolaže sa 165 soba različitih kategorija, 5 sala za sastanke, fitnes zonom i spa centrom sa bazenom.

Sobe i apartmani hotela imaju zadivljujući pogled na ljubljansku železničku stanicu i čuveni Tivoli park. 
Luksuzne posteljine, tople boje i dizajnerska kupatila pružaju spokoj u svakoj sobi.

Potpuno iskustvo uživanja

Zadivljujući spa centar na 18. spratu pruža potpuno iskustvo opuštanja – od različitih vrsta masaža i tretmana do uživanja u našem zadivljujućem bazenu. 

Da je svaki kutak u ovom hotelu doživljaj za sebe, svedoči i činjenica da smo na istom spratu obezbedili i potpuno opremljenu fitnes zonu. 

IC 800x700px
Jedinstveni susreti zaslužuju jedinstvenu lokaciju

U oblasti biznisa, postavili smo standard za ljubljanske hotele s našim visokotehnološkim sobama za sastanke koji omogućavaju organizovanje intimnih sastanaka za nekoliko osoba, pa sve do prijema 250 osoba u konferencijskom centru.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA