Vesti

Sve vesti

Nakon rekordne 2023. godine, u razgovoru sa generalnom direktorkom Delta Real Estate-a i potpredsednicom Delta Holdinga, Angelinom Nekić, osvrnuli smo se na dosadašnje uspehe, razgovarali smo o ambicioznim budućim planovima, kao i o novom investicionom ciklusu čija vrednost premašuje 800 miliona evra. Pored toga, dotakli smo se i važnog pitanja položaja žena u industriji nekretnina, ističući značaj njihove uloge i doprinosa u ovoj dinamičnoj oblasti.
Sava Centar je iz moje perspektive bio uvek objekat koji je ljude u svojoj osnovni izazivao snažne emocije, da li pozitivne ili negativne zavisi od čoveka do čoveka, ali njegova osnovna ideja je bila da ostavi jedan izuzetan i impresivan utisak. On je bio oličenje svega što je ovo društvo moglo da izgradi tada. To je moralo da predstavlja i sada. On je morao sada da izgleda podjednako moćno i impresivno i da donese nešto novo.
Srbija je već dugi niz godina prepoznata kao rastuće globalno tržište, a statistike i analize pokazuju da je u poslednjih nekoliko godina postala jedna od najprivlačnijih destinacija za strane investitore. Kada pričamo o domaćim investitorima, Delta Real Estate se izdvaja kao vodeća kompanija u Srbiji po standardima gradnje, konceptima realizacije i inovativnim rešenjima.