Delta City Podgorica

Delta City Podgorica je prvi pravi šoping mol u Crnoj Gori čiju je izgradnju realizovala naša kompanija

Delta City Podgorica je projekat koji zauzima posebno mesto u našoj kompaniji. Izgradnjom Delta City-ja, kompanija Delta Real Estate dovela je prvi šoping mol u Podgoricu, a ujedno je ovo bio i naš prvi poduhvat ovog tipa izveden van granica Srbije.

Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, na Cetinjskom putu, samo tri kilometra od centra grada. Izgradnja Delta City-ja završena je u rekordnom roku – radovi su započeti na leto 2006. a objekat je zvanično otvoren 1. oktobra 2008. godine.

Delta City Podgorica prodat je 2016. godine Južnoafričkom investicionom fondu Hyprop Investments za 75.000.000€.

0
0
Prodato
Pomeramo granice poslovanja

Delta City Podgorica se prostire na 2 sprata i okuplja oko 75 zakupaca, među kojima su mnogi svetski poznati maloprodajni brendovi, mnogobrojni kafići i restorani, kao i multipleks bioskop sa 6 sala. U trenutku otvaranja objekta, oko 30% zakupaca su bili inostrani brendovi koji su tada po prvi put ušli na tržište Crne Gore.

Otvaranju Delta City Podgorica prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti iz sveta privrede, a tadašnji gradonačelnik Podgorice izjavio je da objekti poput ovog pomeraju standarde savremene trgovine i poslovanja.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA