Belville

Kompleks Belville predstavlja stambeno naselje sa preko 5.000 stanovnika

U samom srcu Novog Beograda, na izuzetnoj lokaciji u blizini autoputa, reke Save i mosta na Adi, nalazi se naš stambeno-poslovni kompleks Belville.

Na površini od 20 hektara nalazi se 14 stambenih zgrada sa 1.858 stanova različitih kvadratura, 2 zgrade sa poslovnim prostorom, preko 300 lokala i parking za više od 1.900 automobila. Sve ovo čini Belville idealnim mestom za život koji svojim stanarima i zakupcima pruža viši nivo komfora i mira nego drugi delovi Beograda. Kao svojevrsna potvrda kvaliteta celokupnog kompleksa jeste i činjenica da je upravo Belville izabran za smeštaj učesnika Univerzijade 2009. godine.

Blok 67 Associates d.o.o. je društvo osnovano 2007. godine od strane Hypo-Alpe Adria banke i naše kompanije. Nekoliko godina kasnije, 2013. godine naša kompanija je prodala svoj suvlasnički udeu Hypo-Alpe Adria banci.

0
Prodato
Пусти видео запис
Gradnja velikog stambenog kompleksa

U izgradnji kompleksa Belville korišćeni su najkvalitetniji građevinski materijali, a posebna pažnja posvećena je ekološkoj održivosti, toplotnoj i zvučnoj izolaciji kao i otpornosti na zemljotrese. Zahvaljujući prozorima većih dimenzija u odnosu na standardne, stanovi u kompleksu Belville su svetliji, osunčaniji i provetreniji.

U periodu kada je tekla izgradnja, zahvaljujući tada najsavremenijim tehničkim rešenjima, kao i kvalitetu korišćenih sirovina i materijala, Belville je predstavljao novi standard u oblasti savremene arhitekture i građevinarstva u Srbiji.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA