Šoping molovi

Najveći šoping mol na jugu Srbije predstavlja jedinstvenu sinergiju najmodernijih tehnologija izgradnje i tradicije koja se oslikava u autentičnom dizajnu fasade objekta.

Delta Planet Banjaluka

Prvi šoping mol u Banjaluci, a ujedno i najveći u celoj Bosni i Hercegovini, već godinama je mesto ne samo odličnog šoping iskustva, već i mesto gde se organizuju brojni edukativni, zabavni i humanitarni događaji.

Naš šoping mol u jednom od glavnih turističkih centara na Crnom moru doneo je nov koncept šoping iskustva u Bugarskoj, uveo svetske modne brendove na ovo tržište i obezbedio radna mesta za 2500 ljudi.

Delta Planet Varna

Delta Park otvoren je 2010. godine i predstavlja pionirski primer retail parkova, kao novog maloprodajnog koncepta u Srbiji. Projektovan je tako da zadovolji sve potrošačke potrebe domaćinstva na jednom mestu.

Delta City Podgorica je prvi šoping mol u crnogorskoj prestonici, a ujedno i naš prvi poduhvat ovog tipa izveden van granica Srbije kojim smo mnogobrojne svetske brendove po prvi put uveli na tržište Crne Gore.

Delta City Beograd

Delta City je prvi šoping mol na teritoriji Srbije. Titula najboljeg šoping mola u Evropi 2009. godine kruna je našeg rada u izgradnji Delta City-ja i potvrda našeg kvaliteta.