Delta Planet Varna

Delta Planet u Varni je druga po redu uspešno realizovana investicija naše kompanije na prostoru Evropske Unije i još jedna potvrda da biznis ne zna za granice

Drugi najveći šoping mol u Bugarskoj predstavlja naš zajednički projekat sa bugarskom kompanijom AP investments iz Sofije. Investicijom od 120.000.000 evra uspeli smo da obezbedimo izgradnju šoping mola koji se prostire na 110.000m², na ukupno  sedam etaža, 1300 parking mesta i preko 40.000m² prostora za izdavanje.

Varna je drugi po veličini grad i poznati turistički centar u Bugarskoj. Otvaranjem šoping mola Delta Planet obezbedili smo više od 2.500 radnih mesta i na taj način uticali na razvoj privrede ovog predivnog grada na obali Crnog mora.

0
0
0
Dovodimo svetske brendove na tržište još jedne zemlje

Otvaranjem Delta Planet-a u Varni, brojni svetski brendovi su po prvi put predstavljeni na tržištu Bugarske, među kojima su: Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Billa, Cinema City, Domino’s i mnogi drugi. Internacionalni brendovi Reserved i Mohito su odabrali upravo Delta Planet za svoje inovativne koncepte velikih radnji. 

DP Varna 800x700px

Iskustvo šopinga za sve generacije

Delta Planet Varna predstavlja potpuno nov koncept šoping iskustva u Bugarskoj, takozvani “retailtainment” koji podrazumeva da osim šoping zone u objektu, posebna pažnja bude posvećena segmentu zabave za posetioce svih uzrasta.

Kao posebnu unikatnost ovog šoping mola izdvojili bismo tobogan u obliku drveta, visok 12 metara, koji prolazi kroz sve spratove šoping mola i predstavlja pravu atrakciju za sve mališane koji posete Delta Planet u Varni.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA