Delta City Beograd

Prvi šoping mol u Srbiji

Delta City je projekat koji zauzima posebno mesto u našoj kompaniji. Otvoren u novembru 2007. godine, Delta City je prvi šoping-mol na teritoriji Srbije.

Uspeh Delta City-ja odražava se i u činjenici da je više od 20% poznatih modnih brendova prvi put predstavljeno na srpskom tržištu otvaranjem ovog šoping mola. Projekat nije ostao neopažen ni na globalnom nivou, gde je Delta City dobio nagradu za Najbolji šoping mol u Evropi 2009. godine, od strane internacionalnog udruženja šoping centara.

Delta City Beograd prodat je 2016. godine Južnoafričkom investicionom fondu Hyprop Investments za 127.750.000€.

0
0
Prodato
Promena modernog koncepta kupovine

U modernom ambijentu, ispunjenom biljkama i svetlošću, uz nesvakidašnju kombinaciju maloprodajnih objekata i zabave, ovaj šoping mol nudi provod za sve. Jedinstvenu ponudu Delta City šoping mola čini veliki broj prodavnica poznatnih modnih brendova, hipermarket, prodavnice za uređenje doma i 6 bioskopskih sala.

Ovaj objekat je imao ulogu nosioca promena u modernom konceptu kupovine u Beogradu i Srbiji, a sa ponosom se ističe i da je Delta City veliki projekat kompanije Delta Real Estate koji zajedno sa stambeno-poslovnim komleksom Belville čini jedinstvenu celinu u srcu Novog Beograda.

GRADNJA

Пусти видео запис
Uspešno prevazilazimo sve izazove

Gradnja prvog šoping mola u Srbiji je sa sobom nosila veliki broj izazova, a osim domaćih, na projektu je angažovan veliki broj inostranih stručnjaka. Impresivna je činjenica da je 60% armirano-betonske konstrukcije proizvedeno van gradilišta, a zatim je konstrukcija sukcesivno donošena na gradilište. Izrada čeličnog dela konstrukcije vrlo složenog geometrijskog oblika zahtevala je primenu savremenih kompjuterski navođenih mašina koje su garantovale neophodnu preciznost.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA