Novi izgled Hotela PARK, Beograd

Fasada hotela je osvežena dok je unutrašnjost hotela kompletno renovirana. U enterijeru hotela prepoznaju se topli tonovi, moderan i sveden stil sa jasnim i čistim linijama. Hotel Park raspolaže sa 127 funkcionalno opremljene sobe, od čega su 53 Deluxe sobe i 3 apartmana, prijatnim ambijentom lobija, restoranom, modernim kafićem, 2 banket sale kapaciteta do 200 gostiju i podzemnim parkingom na dva nivoa. U okviru hotela nalazi se i fitness & welness zona.

Već samo ime glavnog restorana – “Continental” budi prijatnu asocijaciju na tradicijonalno pripremljenu hranu proslavljenog šefa Stambola Geštamova, u čijim će kulinarskim veštinama moći da uživaju kako gosti hotela tako i svi drugi ljubitelji dobog ukusa nacionalne i internacionalne kuhinje.
Još jedna novina je i nesvakidašnje dizajnirani prostor cafea “Parkić” koji će pored umirujućeg pogleda, predstavljati pravu modermu destinaciju za druženje uz probrana pića i lagane zalogaje.

Početkom rada novog Hotela Park, Beogradjani dobijaju ono u čemu su do sada uživali stanovnici svetskih metropola: mesto gde će popiti savršen jutarnji espresso, doručkovati u miru, dovesti poslovne partnere na ručak kakav do sada nisu probali ili provesti vikend u krugu svoje porodice na vikend branču.