Svečano otvoren hotel Crowne Plaza Beograd

Više od 40 miliona evra uloženo je u rekonstrukciju istorijskog i velikog hotela InterContinental Beograd da bismo u decembru 2013. godine otvorili vrata novog hotela – hotela Crowne Plaza Beograd. Potpunom rekonstrukcijom i novim hotelskim brendom obogatili smo hotelsku ponudu srpske prestonice sa 416 soba, 14 sala za sastanke, 2 restorana, najvećim hotelskim spa centrom i fitnes zonom.

“Ono što je najvažnije, uspeli smo da u ovom hotelu otvorimo 250 novih radnih mesta. To je za nas najveći uspeh!”, rekao je na otvaranju predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković. “Ja sa ovog mesta pozivam privrednike u Srbiji da u ovoj godini otvorimo što više radnih mesta i zaposlimo što više mladih ljudi. A ja vam obećavam ispred Delte da ćemo ove godine zaposliti barem dvostruko više ljudi nego u prošloj godini.”

Anđela Brav, tadašnji predsednik InterContinental Hotels grupe za Evropu, rekla je:

„Veoma smo uzbuđeni što je otvoren prvi Crowne Plaza hotel u Srbiji i regionu. Ovaj hotelski brend ima reputaciju jednog od najboljih brendova poslovnih hotela, koji već 30 godina privlači zahtevne poslovne putnike širom sveta”.

Danas, ovaj hotel predstavlja jedan od najuspešnijih hotela u Beogradu, a svojom ponudom i uslugom privlači goste iz čitavog sveta.