Otvoren distributivno-logistički centar Delta Transportnog sistema

10. marta 2015. svečanom ceremonijom obeleženo je otvaranje modernog distributivno-logističkog centra za kompaniju Delta Transportni Sistemi. Distributivno-logistički centar ima površinu od 20.730m2. Kapacitet centra je 26.000 paletnih mesta, različitih temperaturnih režima, od -20 do +25°C.

Najvažnija vest danas je otvaranje 400 novih radnih mesta“, poručio je na otvaranju Miroslav Mišković, predsednik Delte. „Novo zapošljavanje danas je najvažniji zadatak i države, i nas iz privrede“.

Brza izgradnja distributivno-logističkog centra omogućena je pravovremenim izdavanjem dozvola u opštini Stara Pazova, koja je još jednom pokazala da ima sluha za investitore u svojoj zajednici. Saradnja lokalnih vlasti omogućila je Delti da pokaže koliko efikasno realizuje svoje investicije i da za samo 7 meseci podigne objekat površine ove površine.

„Zahvaljujući ovoj investiciji vrednoj 10,2 miliona evra, Delta Transportni Sistem moći će da prihvati i distribuira 3.000 paleta robe na dan i da opsluži mrežu od 15.000 kupaca širom Srbije. Sa takvom infrastrukturom DTS postaje jedan od lidera u oblasti domaćeg transporta, skladištenja, špedicije i logistike,“ rekao je tadašnji generalni direktor Delta Transpornog Sistema (DTS).

Delta Transportni Sistem je jedna od vodećih kompanija u oblasti domaćeg transporta robe široke potrošnje, sa flotom od preko 500 vozila i radnim kapacitetom od 3.000 isporuka dnevno. DTS pruža usluge renomiranim klijentima među kojima su i: Delhaize, MerkatorS, Metro, Adidas, Coca Cola, Al Hokair, Nestle, Nectar, Forma Ideale, Lesaffre i drugi.