Održana medijska konferencija – Otvorena vrata rekonstruisanog Sava Centra

Uspeli smo!

Prošle nedelje smo zvanično obeležili završetak radova na rekonstrukciji kongresno-poslovnog dela rekonstruisanog Sava Centra.

Iz ugla investitora, za Delta Real Estate ovaj projekat predstavlja pravu prekretnicu, ali i trenutak neizmernog ponosA i zadovoljstva. Posle 22 meseca neverovatno zahtevnih radova, neiscrpne motivacije svih članova Delta Real Estate tima, bilo je veliko zadovljstvo predstaviti javnosti sve pojedinosti ovog izuzetnog projekta.

Prvi gosti koje je novi Sava Centar dočekao bili su brojni predstavnici medija na press konferenciji. Medijima su se obratili naša CEO i potpredsednica Delta Holdinga Angelina Nekić i direktorka Sava Centra, Kristina Milinčić.

 

Znamo da je za celu zajednicu vrlo bitno i zato ćemo citirati našu Angelinu: „Arhitekturu Sava Centra i zaštićene delove enterijera smo u potpunosti sačuvali. Ono što je zamislio i realizovao naš veliki arhitekta Stojan Maksimović sačuvano je i ostaje za budućnost.“

 

Tokom press konferencije, naši Ivana Letić, Katarina Gajić i Miloš Grdinić poveli su predstavnike medija u detaljan obilazak tokom kojeg su podrobnije predstavili napredne tehnološke kapacitete, savremene tehnologije i druge pojedinosti.

 

 

Kongresno-poslovni deo Sava Centra svoja vrata za javnost otvoriće 14. novembra, a već istog dana biće domaćin Evropske konferencije o ishrani sa više hiljada učesnika iz celog sveta.