Delta Real Estate obnavlja vrtić u Banjaluci

Naša kompanija – Delta Real Estate u septembru 2018. godine potpisala je Ugovor o donaciji i najavila radove na renoviranju i opremanje vrtića “Bubamara” u naselju Obilićevo, u Banjaluci.

Adaptacijom i opremanjem povećaće se kapacitet ovog vrtića koji će tako moći da primi veći broj mališana.Na ovaj način, naša kompanija želeli bismo da doprinesemo povećanju kapaciteta predškolskih ustanova u gradu koji će postati domaćin našeg novog šoping mola.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su zvaničnici grada Banjaluke, predstavnici naše kompanije, Delta Holdinda i mediji.

Nama je važno da se svaka zemlja i društvo u kojem poslujemo razvija zajedno sa nama. Verujemo da budućnost pripada mladima i da posebno treba voditi računa o najmlađim članovima zajednice. Takođe, važno je omogućiti i roditeljima da svoju decu ostave u prostoru koji je adekvatan. I na kraju, nadamo se da ovakvim akcijama možemo dati primer i drugim kompanijama da se pridruže sličnim akcijama“ izjavio je Dejan Jeremić, viši potpredsednik Delta Holdinga.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić zahvalio je kompaniji na vrednoj donaciji, ističući da je svaka pomoć dobro došla u situaciji kada Grad nastoji da smanji duge liste čekanja u predškolskim ustanovama.

Sa svoje strane, Grad nastoji da otvaranjem novih vrtića reši taj, višešegodišnji problem i da se poveća procenat obuhvata djece predškolskog uzrasta na području Banjaluke. Od velike je važnosti da se u ovaj proces uključe i društveno odgovorne kompanije, poput „Delte“, koje su prepoznale naša nastojanja i odlučile da nam pomognu u tim nastojanjima“ rekao je Radojičić.