Ugovor Delte i IHG o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani

Marija Desivojević, potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj, i Philippe Bijaou, potpredsednik InterContinental Hotels Grupe za razvoj za Evropu, potpisali su Ugovor o upravljanju hotelom InterContinental u Ljubljani.

“Partnerstvo sa InterContinental Hotels Grupom veoma je značajno za našu kompaniju. Delta sarađuje sa najboljim svetskim kompanijama, a IHG, koja posluje u skoro 100 zemalja, sa 10 hotelskih brendova i skoro 5000 hotela je najznačajnija hotelska grupacija u svetu. Oni nam donose najnoviju tehnologiju i najbolju poslovnu praksu, čime se podižu standardi poslovanja u hotelskom biznisu u Srbiji i Sloveniji” izjavila je Marija Desivojević.

Ovim ugovorom se nastavlja partnerstvo Delta Holdinga, Delta Real Estate-a i InterContinental Hotels Grupa koje je započeto još 2007. godine.

“Radujemo se nastavku saradnje sa kompanijom Delta Holding čiji se kvalitet u radu nikada ne dovodi u pitanje, a na čijem čelu je profesionalan i veoma motivisan tim. Sigurni smo da će tako biti i prilikom realizacije projekta u Ljubljani, a očekujemo da ukoro zajedno radimo i na izgradnji InterContinental Hotela u Beogradu” rekao je Philippe Bijaoui.