Crowne Plaza Beograd

Sveobuhvatna rekonstrukcija i idealna lokacija u srcu poslovne zone na Novom Beogradu spojile su luksuz, udobnost i pristupačnost na jednoj adresi

Izgrađen u prošlom veku i dizajniran od strane arhitekte Stojana Maksimovića, objekat nekada čuvenog hotela Intercontinental Beograd i danas predstavlja najveći hotel u Beogradu.

Rekonstrukcijom, novim hotelskim brendom iz IHG grupacije i svečanim otvaranjem 2013. godine obogatili smo hotelsku ponudu grada hotelom koje odiše luksuzom i udobnošću. Crowne Plaza Beograd nalazi se u srcu poslovnog distrikta na Novom Beogradu i na samo nekoliko minuta pešačke udaljenosti od centra. Impresivnim arhitektonskim rešenjem hotel je povezan sa Sava Centrom, najvećim kongresnim centrom u ovom delu Evrope.

0
0
0

Besprekorno spojeni rad, putovanja, iskustvo i uživanje

Hotel Crowne Plaza Beograd raspolaže sa 412 soba i apartmana, 14 konferencijskih sala, 4 restorana, spa centrom sa bazenom i fitnes zonom.

Ovakav hotelski koncept predstavlja rezultat rada posvećnog tima naše kompanije i saradnje sa IHG Hotels Grupom i „Virglie&Stone“ iz Londona.

Direktna veza sa najvećim kongresnim centrom u regionu

Prilikom rekonstrukcije ovog objekta kreiran je koncept koji je mnogo više od običnog hotela.

Moderno opremljeni konferencijski prostori i banket sale omogućavaju smeštaj različitih vrsta događaja.

Jedinstvenost Crowne Plaze Beograd se krije u činjenici da je hotel direktno povezan sa Sava centrom, što predstavlja izuzetnu prednost u kongresnoj industriji.

Rekonstrukcija najvećeg beogradskog hotela

Sanacija fasade je bila jedan od najzahtevnijih delova projekta, celokupna površina betona je ispeskarena, a zatim premazana jednokomponentnim antikorozivnim premazom na cementnoj bazi. Postojeća stakla, koja čine najveći deo fasade objekta, su zamenjena troslojnim i obezbeđuju maksimalnu energetsku efikasnost.

Crowne Plaza Beograd dobitnik je prestižne nagrade Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija 2013. Kompaniji Delta Real Estate dodeljena je nagrada kao Generalnom koordinatoru radova na projektovanju i izgradnji objekta.

GALERIJA

Galerija projekta

MAPA