Crowne Plaza Beograd dobitnik prestižne nagrade Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija 2013

Hotel Crowne Plaza odneo prvu nagradu u kategoriji enterijeri specijalnih objekata – bolnice, hoteli, škole i fakulteti.

Kompaniji Delta Real Estate dodeljena je nagrada kao Generalnom koordinatoru radova na projektovanju i izgradnji objekta.

Na takmičenju Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija i Crna Gora 2013. prikazani su projekti realizovani u periodu 2011-2013. godine. U užem izboru učestvovalo je 48 najuspešnijih kandidata. Kriterijumi internacionalnog žirija za izbor pobednika bili su dizajn i originalnost rešenja, specijalne izvođačke tehnike i detalji, protivpožarna zaštita, termoizolacija i ušteda energije, zvučna izolacija i apsorpcija, obim i složenost posla.

Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija 2013. je manifestacija koja ima za cilj da promoviše domaće projektante koji kreiraju vrhunske enterijere i izvođače Rigips radova.

Delta Invest, koji je ranije poslovao u okviru sistema Delta Holdinga, kao Generalni rukovodilac projektovanja i gradnje više puta je nagrađivan za objekat Delta Holdinga, Delta City 67, BMW, Delta Sport…