Delta svečano otvorila Delta Planet i u Varni

Uz zvuke duvačkog orkestra svečano je otvoren šoping mol Delta Planet u Varni, drugi najveći centar ovog tipa u Bugarskoj. 

Svečanosti su prisustvovali i visoki zvaničnici Bugarske, grada Varne, predstavnici medija, ambasada, privrede iz Bugarske i Srbije.

“Delta ne dolazi prvi put u Bugarsku, pre više od 10 godina investirala je u maloprodajni lanac Pikadili. Sada, sa otvaranjem šoping mola Delta Planet, mi imamo potvrdu da je Bugarska otvorena za investicije i da su kompanije iz Srbije dobrodošle u vašu zemlju” izjavila je tadašnja direktorka kompanije Delta Real Estate.

Bogat program organizovan je za sve posetioce. Atraktivan flash mob sa 100 učesnika, nastup različitih bendova i poznatih jutjubera samo su neke od atrakcija u kojima su posetioci uživali.

Ova investicija Delta Real Estate-a i partnerske kompanije AP Investment vredna je 120 miliona evra i prostire se na 110.000m2, od čega je 40.000m2 za izdavanje. Ovaj šoping mol bazira se na novom “retailtainment” konceptu koji kombinuje šoping iskustvo i zabavu. Tako se u ovom objektu nalaze velike interaktivne zone za zabavu na čak 4000m2. Po prvi put brendovi Pinko, Desigual, Ralph Lauren, Marco Polo, Cropp, Sinsay, Mango, Sport Depot, Sport Vision, Billa, Cinema City, i mnogi drugi dolaze u Varnu. Internacionalni brendovi Reserved i Mohito će otvoriti svoj najnoviji koncept većih radnji upravo u ovom šoping molu.

Delta Planet šoping mol nalazi se u ulici Bulevar Slivnica 185, ima četiri nivoa, od kojih su dva sprata na nivou zemlje zbog prirodnog nagiba terena. Ima dodatna tri podzemna sprata za parking sa 1300 parking mesta.

Delta Holding je pre samo nedelju dana otvorio Delta Planet u Banjaluci, prvi šoping mol u tom gradu.