Otvoren prvi šoping mol Delta Planet u Nišu

Delta Planet u Nišu svečano je otvorio svoja vrata za posetioce.

Prvi šoping mol Delta Planet u Srbiji otvoren je u aprilu 2021. godine. Atraktivnu ponudu i jedinstveno iskustvo kupovine ovaj šoping mol ponudio je građanima Niša. Otvaranju su prisustvovale brojne zvanice i mediji, a prilikom svečane ceremonije otvaranja prisutnima se obratila Angelina Nekić, potpredsednik Delta Holdinga i generalni direktor Delta Real Estate grupe:

Otvaramo šoping mol koji ima regionalni značaj i za građane, i za privredu Niša i okoline. Kapacitet Delta Planeta je takav da će privlačiti goste iz cele južne i istočne Srbije, a verujemo čak i iz susedne Bugarske. Sa otvaranjem 1.100 novih radnih mesta, to je jedan od Deltinih projekata koji utiče na širu zajednicu i doprinosi razvoju i drugačijem izgledu gradova u kojima poslujemo”.

Delta Planet Niš smešten je na uglu Bulevara Nemanjića i ulice Vojvode Mišića i savršeno je povezan sa svim glavnim zonama grada.

Objekat se prostire na dve etaže i zauzima površinu od 40.000 m². Veliki broj prodavnica ponudio je bogat izbor svetskih modnih brendova, od kojih su se mnogi prvi put pojavili na tržištu ovog grada. Među njima se posebno izdvajaju: Replay, Kiko, Pet Republic, Dan Jonh, Bershka, Pull&Bear, KFC, Walter, Reserved, Stradivarius, Sinsay, House, Mohito, Terranova, Caliope.

Atraktivnu ponudu šoping mola čini i veliki izbor restorana i kafića, bioskop sa pet sala, kao i prostori za najmlađe.

Delta Planet Niš izgrađen je za samo 14 meseci, a ono po čemu se izdvaja je inovativni arhitektonski koncept koji prati svetske trendove u retail-u. Ovaj šoping-mol ima 850 parking mesta od kojih su 42 rezervisana za osobe sa invaliditetom i 4 punjača za
vozila sa elektropogonom, koje istovremeno može da koristi 8 vozila.